Gönder düğmesi ile yapılmış metrajlar gönderilebilir. Ancak gönderme işleminin yapılabilmesi için tüm metraj pozlarının hangi iş grubuna gönderileceği belirlenmiş olmalıdır. Zaten program, aktarılacağı iş grubunun henüz tanımlanmadığı bir poz bulursa önce Eşleştirme Listesi penceresini açar.
Eşleştirmenin bir kez yapılması yeterlidir. Buna rağmen devam edilirse Bazı pozların aktarılacağı iş grubu belirlenmemiş adıyla bir liste gösterir.
Hangi pozların hangi iş grubuna aktarılacağı Eşleşme penceresinde belirlenir. Burada yer alan iş grupları ile pozlar sürükle bırak yapılarak eşleştirilir. Tüm metraj pozları sağ tarafta ve bulundukları ana kitaba göre gruplandırılarak listelenirler. Bir kitap (fasikül) başlığı bir iş grubu ile eşleştirildiğinde altındaki pozlar da aynı iş grubuyla eşleşmiş olur.