Madde 28.2.2 için Giriş

<< İçindekiler Tablosunu Görüntülemek İçin Tıklayın >>

Bulunulan yer:  Hakediş İşlemleri > Yapılan İşler Listesi > Yapılan İşler Listesi (Teklif Birim Fiyatlı) > Revize Birim Fiyat Hesabı  >

Madde 28.2.2 için Giriş

 İhale tarihi ≥ 20.10.2020 olan dosyalarda Yapım İşlerine Ait Tip Sözleşmesinin 28.2.2. maddesi uyarınca Hesaplanan revize birim fiyat;

oİş kalemine ait resmî analiz ve rayiçler de kullanılarak (%25 oranında kâr ve genel gider dâhil) hesaplanan birim fiyatı geçemez.

oİş kalemine ait resmî analiz ve rayiçlerin bulunmaması halinde ise bu fiyat Yapım İşleri Genel Şartnamesinin 22 nci maddesinin ikinci ve üçüncü fıkraları dikkate alınarak hesaplanır.

Pozun kurumlarca yayımlanmış analizi varsa hesaplanmış güncel birim fiyatını girin.

Tesisat veya fiyat pozu ise yapım işleri genel Şartnamesi Madde 22- 2. ve 3. fıkralarına göre hesaplayacağınız birim fiyatı girin.

 

Not: Yapım İşlerine Ait Tip Sözleşmesinin ilgili maddesi şöyledir:

 28.2.2. (28.2.1) maddesi uyarınca hesaplanan revize birim fiyat, o iş kalemine ait resmî analiz ve rayiçler de kullanılarak (%25 oranında kâr ve genel gider dâhil) hesaplanan birim fiyatı geçemez. İş kalemine ait resmî analiz ve rayiçlerin bulunmaması halinde ise, bu fiyat Yapım İşleri Genel Şartnamesinin 22 nci maddesinin ikinci ve üçüncü fıkraları dikkate alınarak hesaplanır.